Gyorsnyomda

GYORSNYOMDA

GYORSNYOMDA

Napokon belül indul a kampánya vagy kiállítása, bemutatója és nincs meg hozzá a szükséges szórólap, plakát, molinó, papír display? Lenne egy lehetősége, hogy megjelenjen egy rendezvényen és kellene egy roll up? Bármi is legyen az ok, a gyorsaság és minőség együtt kell, hogy járjon egy kedvező ajánlattal. Olyan munkát is vállalunk extra határidővel, amire a legtöbb nyomda nincs felkészülve. Nekünk mindig van kapacitásunk Önre! Cégünk gyorsnyomdai szolgáltatást is vállal. A gyorsaság nem csak a belvárosi kis cégek terepe, mi a legnagyobb méretű ofszet és digitális nyomda, kasírozó és stancoló gépekkel vállaljuk a rövid határidős munkákat.
KONSTRUKTÍV SZEMLÉLET
Szakszerű segítséget kínálunk gyorsnyomdai szolgáltatásunkkal és nem csak a határidőket, hanem a magas szakmai színvonalat is tartjuk. Értéket teremtünk.
GYORSASÁG KÖRNYEZETTUDATOSAN
Nyomathordozóink, azaz papírjaink, kartonjaink a gyártók tanúsított környezetvédelmi szabványainak megfelelőek, és mi ahol csak lehet környezetkímélő megoldásokat alkalmazunk. Technológiáink is azaz a digitális tábla és tekercses valamint íves ofszet nyomtatási technológiák a legújabb környezetvédelmi előírásoknak is megfelelnek.