FTP

FTP
Üdvözöljük a Regiszter Plakátnyomda megújult FTP felhasználói oldalán!
FTP-nk működését állandó jelszavas felhasználási lehetőséggel is kiegészítettük, így Ön a jövőben a megszokott FTP-szoftverrel (Total Commander) is feltöltheti állományait!

Rendszeres megrendelőink egy állandó belépési nevet és jelszót kapnak (“Megrendelő Admin”), amellyel a későbbiekben oldalunkon létrehozhatnak/módosíthatnak cégükhöz tartozó, illetve azzal együttműködő új felhasználókat (“Megrendelő User” – pl. grafikusok, ügynökségek, account-ok), így biztosítva számukra állandó felhasználónevet és jelszót a feltöltéshez.

Kérjük, hogy a (“Megrendelő Admin”-ok belépési jogosultságukat ne adják ki másnak, hiszen szerverünk a belépés alapján azonosítja a feltöltött munkákat, megrendelőket!!! A (“Megrendelő User”-ek feltöltési tevékenységét a (“Megrendelő Admin” napló-listák alapján ellenőrizheti, követheti nyomon.

Amennyiben cége még nem rendelkezik állandó jelszóval (“Megrendelő Admin”) , kérjük igényelje azt a e-mail címen, illetve a 061/2784050-es telefonszám.

Az állandó jelszavas alkalmazás mellett továbbra is működik az egyszeri jelszóval való feltöltési lehetőség! Az anyagleadási feltételek és letöltések címszó alatt hasznos leírásokat és eszközöket talál a PDF állományok megfelelő elkészítéséhez, ellenőrzéséhez!

A megrendelt kiadványok anyagát FTP szerverünkre töltse fel. Az FTP-re várjuk a nyomdai kiadványának Composit PDF, TIFF fájljait, illetve a munka elkészítéséhez szükséges egyéb fájlokat. Ha segítségre van szüksége az FTP programjának beállításához, akkor az interneten talál nagyon jó leírásokat.

Kérem, hogy csak valós, konkrét megrendelések anyagának feltöltésére használja a szerverünket, és a megrendelésben is szerepeljen a feltöltött állomány fájl-neve.

Az idegen, számunkra ismeretlen fájlokat azonnal, kérdés nélkül töröljük, és semmilyen esetben nem áll módunkban visszatölteni.