Kartonfigurák, Standee, Attrap, big head/óriásfej

TERMÉKEK

KARTONFIGURÁK, STANDEE, ATTRAP, BIG HEAD/ÓRIÁSFEJ

TERMÉKLEIRÁS
A kartonfigurák, standeek, attrapok,megállítótablák fizikai értelemben padlón álló, életnagyságú színes képpel merev hordozóra -hullámkarton, habkarton vagy habosított pvc- felragasztott azaz kasírozott vagy ezekre az anyagokra közvetlenül nyomtatott, egyedi formára vágott azaz stancolt, a hátoldalán kitámasztólábbal ellátott nyomdatermékek. A big head azaz óriásfej új termékünk, könnyen kezelhető marketing vagy demonstrációs célokra használható. Magyarázatra nem szorul, a lényege, hogy a fej alakjára vágott grafikához a saját anyagából vágott nyéllel toldjuk meg a könnyű használat érdekében.
Fali attrap mindössze annyiban tér el a lábon álló térben elhelyezhető kartofiguráktól, hogy ezeket a falra ragasztott dekorációként használják. Magas szakmai és technológiai felkészültségünk lehetővé teszi, hogy a kartonfigurákat a példányszám függvényében akár 24 óra alatt elkészítsük!
SZÁLLÍTÁS
A standeek, kartonfigurák, attrapok, megállítótáblák elkészítésében profi partnerei leszünk akár 1 db-ot akár több száz darabot rendel meg. Célunk, hogy elkészült termékeink a lehető legkisebb költséggel, a megfelelő határidőre optimálisan jussanak el megrendelőinkhez.
AJÁNLATKÉRÉS
A standeek gyártásának minimális rendelési összege 10.000 Ft+ÁFA. Kérjen ajánlatot most az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva!
msu copy