SZÓRÓLAP, FLYER, LEAFLET, LEPORELLÓ

TERMÉKEK

SZÓRÓLAP, FLYER, LEAFLET, LEPORELLÓ

egyhajtas 1
Egy hajtás
zhajtas 1
Z hajtás
2zhajtas 1

xZ hajtás

pelenka 1

Pelenka hajtás

harmonika 1

Harmónika hajtás

gongyolt 1

Göngyölt hajtás

SZÓRÓLAPOKKAL NÖVELJE ÜZLETE FORGALMÁT! A szórólapok célja, hogy az információ egy termékről, rendezvényről avagy politikai akcióról minél szélesebb réteghez jusson el lehetőleg egyszerű, érthető formában a lehető legolcsóbban. Ezért a szórólapokat nagy mennyiségben célszerű gyártatni mert ez az egységárat csökkenti. Az egyszerű 1 lapos azaz 2 oldalas szórólapot a szakmai zsargonban flyernek, az egy-két hajtással készült szórólapot leafletnek, a sok hajtással készült szórólapot leporellónak nevezzük. A leporelló termékcsaládba tartoznak a pontgyűjtő füzetek. Ezeket nagy példányszámban egy-egy termék vagy akció huzamosabb prómóciózására használják. Napjainkban az egyszerű kétszer hajtott 6 oldalas leaflettől a sok hajtásos leporellóig hatalmas igény van a pontgyűjtő füzetekre. Talán nincs is olyan áruházlánc amelynek még nem gyártottunk több milliós példányban pontgyűjtő füzeteket! Népszerű termékeket freecardon azaz egyfajta képes levelezőlapon népszerűsíteni, ami tulajdonképpen egy DirectMail. A freecardokat vagy a képes levelezőlapokat 200-300 gr/nm kartonra nyomtatjuk.
Irka vagy drótfűzött szóróanyag azaz a prospektus. Cégünk A/6, A/5 és A/4-es méretben készít 8-12-16-24-32 oldalas irkafűzött kiadványokat, prospektusokat. A szórólapok különleges fajtája, mikor kisméretű öntapadós anyagra nyomtatunk. Ezeket autókra reklámcélra lehet használni!
TERMÉKLEIRÁS
Technológiai felszereltségünk -komplett Heidelberg nyomtató és feldolgozó gépsoraink- lehetővé teszik a legolcsóbb megoldást az egyszerű (flyer) és a hajtogatott (leaflet) szórólapok valamint a sok hajtásos (leporelló) pontgyűjtő füzetek gyártásához. Ez azt is jelenti, hogy rendkívül olcsó akár 60 gr/nm “vékony” papírra is ki tudjuk gyártani a szórólapokat, pontgyűjtő füzeteket.
SZÁLLÍTÁS
A szórólapok minimális megrendelési összege 20.000 Ft. Kérjen ajánlatot most az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva!
AJÁNLATKÉRÉS
Az óriásplakát gyártásának minimális rendelési összege 10.000 Ft+ÁFA. Kérjen ajánlatot most az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva!