Papírtáska

TERMÉKEK

PAPÍRTÁSKA

A ma olyannyira divatos magas minőségű környezetbarát papír reklámtáska üzleti körökben odafigyelést és környezettudatosságot sugall, ezáltal rendkívül vonzó marketing eszköz. A papírtáskák ünnepi ajándékozások, rendezvények, promóciók nélkülözhetetlen kelléke. A papírtáskát kézben tartva az utcán is mindenki láthatja az általa képviselt terméket, céget vagy márkát, ezért mindenki szívesen jár vele vásárolni.
TERMÉKLEIRÁS
A talp és fülrész kartonerősítővel van ellátva ezzel növelve a papírtáska teherbírását. A táska gyártása során a nyomtatás és kimetszés után az összeállítást kézi VAGY gépi ragasztással készítjük. A zsinórfülek a legtöbb esetben 5-7 mm átmérőjű különböző színűek de mindenképpen a designhoz alkalmazkodik. Esküvőkre valamint más különleges rendezvényekre a zsinórfül szaténszalaggal helyettesíthető. Papírtáska előállítását sokféle méretben vállaljuk, rendelkezünk közel 50 különböző méretű papírtáska kivágó azaz stancforma katalógussal amit a tervező grafikusnak -megrendelés esetén- PDF formátumban elküldünk, ezzel is segítve a munkáját. PDF katalógusunkból kedvére válogathat az egészen apró ékszeres papírtáskától a nagy teherbírású akár bevásárlásra is alkalmas papírtáskákig. Ebből a termékünkből minimálisan 200 db rendelhető!
AJÁNLATKÉRÉS
A papírtáskák előállításában profi partnerei leszünk. Kérjen ajánlatot most az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva e-mailben, vagy munkatársainktól a 061-278-3090-es telefonszámon.