Termékeink

TERMÉKEINKRŐL, ANYAGAINKRÓL RÉSZLETESEN
Az üzlet dekoráció készülhet papírra, kartonra, zászlóra, molinó anyagokra vagy öntapadós vinilre is. Igény szerint újrahasznosított, környezetbarát nyomathordozóra is legyártható.
A tervezőnaptár megrendeléskor kérhető A/6, A/5 illetve A/4-es méretben. Lapvastagságot tekintve is széles skálán kérhetőek. A legvékonyabb 60gr/nm-es papírra is le lehet gyártani őket.
A prospektus tartó anyagát tekintve karton vagy mikrohullámú karton. Ezeket tovább lehet kombinálni felhasználásától függően öntapadós anyagokkal. Formai kialakítását pedig stancgépek készítik el.
Stancoló gépek segítségével tökéletesen elkészíthető bármilyen pult display. Alapanyaga sima karton vagy hullámkarton is lehet, melyek más díszítést szolgáló anyaggal is egyszerűen kombinálhatóak.
A papír display alapanyaga többnyire karton, hullámkarton vagy habkarton, melyek kombinálva vannak öntapadó anyagokkal. Digitális és ofszet nyomtatási technológia kerül alkalmazásra gyártásuk során. A méretrevágást pedig stancgépek végzik el. A papír display eladótérbe elhelyezve az akciós termékek kihelyezésére szolgál. Segítségével kiemelt helyet lehet biztosítani a promóciós terméknek.
Digitális nyomtató segítségével, integrált riccelési funkcióval, valamint digitális és analóg stancoló gépekkel bármilyen formára kivágható öntapadó anyagból a kívánt padlómatrica.
Kirakat dekoráció lehet festővászonra nyomtatott vakrámás vászon kép, de rendelhető 3D-s kivitelezésben is. Szintén szóba jöhet a fal matrica, fal tetoválás és egyedi tapéta is. Anyagát tekintve lehet hullámkarton, habkarton, molinó, zászló és megannyi más kreatív megoldás is.
Az áruvédelmi kapudekor alapanyaga legtöbbször habkarton vagy habosított pvc. Ezeket pedig digitális vagy ofszet nyomtatással állítják elő.
Az öntapadók elészítése korszerű alapanyagok felhasználásával készül. Az egyedi amorf alak kivágását a stancoló gépek végzik, és ofszet és digitális nyomtatási technológiával kerül a minta a papírra.
Ofszet és digitális nyomtatási technológiával is készülhet a hűtőgépmatrica. Stancoló gépek segítségével pedig bármilyen amorf forma kivágásra tud kerülni öntapadó anyagokból.
Fotóháttér különbségei általában a nyomathordozóban vannak, azaz a papír mennyire bírja az UV sugárzást. Matt vagy fényes fóliával, vagy akár lakkozással is tovább kezelhetőek.
A banner készítés molinó anyagból készül, melyet egy fém szerkezet segít meg a kihelyezésben. A szerkezet akár újra is felhasználható, ha a tartalom már nem aktuális, hiszen a banner betét könnyen cserélhető.
Életnagyságú, hátukon kitámasztólábbal ellátott, hullám vagy habkartonból, esetleg habosított pvc-ből elkészített figurákat nevezzük megállítótáblának. A tábla színes képe pedig kasírozási technikával kerül a merev felületre.
A standee gyártásához egy jó minűségű – 300dpi – fénykép szükséges a kellő minőség elérésének érdekében. Ezen képek egyedi formára vágottak és többségében valamilyen merev hordozóból készülnek. Hátoldalán kitámasztólábbal vannak ellátva.
A kartonfigurák színes képpel ellátott, hullámkartonra, habosított pvc-re, vagy habkartonra kasírozott padlón álló figurák. Egyedi formára vannak vágva stancoló gép segítségével, a hátoldalukon kitámasztást segítő lábakkal.
Az attrap egy padlón álló legtöbbször életnagyságú figura. Alapanyaga lehet hullámkarton, habkarton vagy habosított pvc. Felületére a minta kasírozással közvetlenül nyomtatott.
A poszter elsősrorban beltéri felhasználásra készül. Elkészítési eljárása megegyezik a plakátéval. Fő különbsége abban rejlik, hogy mennyire kell napfényállónak lennie. A poszter készítés során sok variáció közül választhat a megrendelő. Matt vagy enyhén selyemfényű fóliával is gyártható, de lakkokkal további effektek is adhatóak a felületének. Poszter nyomtatás során komplex nyomdai megoldások léteznek. Ez lehet ofszet, digitális és szitanyomtatás.
Plakátnyomdánk egyik legnagyobb erőssége a nagyméretű papír alapú poszter, fotóposzter nyomtatás. Csodálatosan élénk, élethű színekkel, a kép szinte kilép a papírból. A fehér papír alapanyag súlya 110-140 g/m2, tekercses, így szinte bármekkora lehet a hossz. Szélessége maximum 200 cm. lehet matt, vagy enyhén selyemfényű. A papír plakátot/posztert elsősorban beltéri használatra javasoljuk, lehet plakát, műsorlap, eseményreklám, falinaptár, imázs poszter, bármi. Tapétaként ragasztva, képkeretbe, posztersínnel megerősítve lehet használni.
A City Light plakát alapanyaga fehér színű papír, melyet egy oldalon nyomtatunk, UV álló festékkel digitálisan. Átvilágítható, időjárásálló adathordozó amit elsősorban kültéri felhasználásra ajánlunk. A City Light plakát mérete 117×175 cm a szabvány szerint. Az átvilágítható plakát alapanyagot egyedi méretben is meg tudjuk nyomtatni, Nem szabványos nyomtatás esetében szükségünk van a szélesség x magasság arányára pontosan számolva. Ha keretbe kerül, akkor a takarást is tudnunk kell. Az online ajánlatkérésben megadott árak a tényleges látható méretre vonatkoznak. Leeső hulladékot cégünk nem számol fel ponyva készítésnél.
Óriási és látványos kültéri reklámeszköz, amit csak kevesen tudnak jól elkészíteni. Az óriásplakát vagy kék hátú plakát egy speciális papír alapú nyomdatermék,. Az óriásplakát ragasztható oldala kék színű, a másik fele alapesetben fehér, amire a nyomat fog kerülni. Egy normál óriásplakát mérete 504×238, így ezt a méretet 6-8 külön megnyomott képrészletből állítják össze felragasztáskor. A kék hátú papír tekercses alapanyag szélessége maximum 200 cm. A kék hátú papírt a normál óriásplakát méretében digitális gépen nyomtatjuk, ezért kérjük, hogy eltérő méret esetén jelezze, szélesség x magasság arányban, centiméterben. Akár egy-két példányt is kinyomunk. Az óriásplakát nyomtatáshoz mindennél fontosabb a jó minőségű nyomdai előkészítés, részekre bontás, így előtte mindenképpen egyeztetnünk kell. Az online ajánlatkérésben megadott árak a tényleges látható méretre vonatkoznak. Extra: Az óriásplakát nyomtatás mellett ragasztást és a tábla kihelyezését is vállaljuk.
A billboard speciális blue back papírra kerül nyomtatásra. Ez az anyag minden természeti jelenséggel szemben helytáll.
Csomagolóanyagnak a hullámkarton ideális. Könnyű és jól hajtható, mégis nagy teherhordású alapanyag, ami több rétegből áll. Felhasználástól függően választható 3, 5 és 7 rétegű hullámkarton. Kiválóan alkalmazható papír displayek, árukínálók, egyedi fazonú és kreatív hajtogatású dobozok létrehozásához is, a hajtogatás növeli a szilárdságát. Az egyedi dobozok és reklám displayek kialakításához stanc rajz alapján tudjuk a táblákat vágni és hajtogatni, ragasztani is, ha kell. Kis példányszámot is vállalunk, amit akár fehér alányomással digitálisan nyomtatunk meg. Nagy mennyiségű rendelésnél ofszet vagy szita nyomással készítjük a dobozt. Az alapanyagtól függően két szín közül választhatunk ami lehet fehér vagy natúr, újrahasznosított barnás.
A hullámkarton beltéri felhasználásra ideális: könnyű és jól alakítható és nyomtatható, alapanyagát tekintve papír táblás anyag. Színe a felhasznált papírtó függően fehér, vagy barna. Készülhet belőle egy, vagy két oldalt nyomott reklámtábla, de hajtogatva doboz, display, kínáló elem, vagy egyéb beltéri dekoráció: szinte bármire alkalmas. Merevvé a két fedőkarton lap közötti hullámos papír réteg teszi. Felhasználástól függően választható 3, 5 és 7 rétegű hullámkarton. Vastagságát tekintve 1-5 mm között fordul elő. Szerkezete: E, EB – profil. Hullámkarton tábla nyomtatása kis példányszám esetén digitális gépen, nagy mennyiségnél ofszet vagy szita nyomással készül.
A habkarton tábla jól nyomtatható, univerzális reklámeszköz alapanyag, a leggyakoribb vastagsága 5mm. Mivel papír alapú reklámhordozó, leginkább beltéri használatra javasolt. Az alapanyag vastagságát a két karton lap közé kerülő extrudált hab határozza meg, mindezzel együtt nagyon könnyű. A táblák mérete legfeljebb 300 x 140 cm, amit összeillesztéssel korlátlanul növelhetünk, de lehet formára vágni is. UV-álló festékkel digitálisan nyomtatjuk, akár mindkét oldalán lehet fotóminőségű nyomat. Könnyű súlya lehetővé teszi a lógatható, falra és egyéb sík alapra egyszerűen ragasztható felhasználást. Leginkább kiállítások, üzletportálok, belső dekorok alapanyagaként szolgál.
Cégtáblák, portálok, információs táblák, kiállítási installációk kiváló alapanyaga. Az Ongrofoam tábla műanyag, bírja a vizet, tehát nem csak fedett helyen, hanem szabadtéren is használható. Vastagsága 1-10 mm között mozog ezért a vékony, hajlított felületektől, a robosztusabb szerkezetekig használható. A táblák alapszíne fehér, nem átvilágítható, a mérete legfeljebb 300 x 200 cm, amit összeillesztéssel korlátlanul növelhetünk. UV-álló festékkel digitálisan nyomtatjuk, akár mindkét oldalán. Viszonylag könnyű, így akasztható, csavarozható, fúrható, sőt ragasztható is. Sokrétű felhasználása miatt, igény esetén a táblát méretre vagy egyedi formára vágjuk. Extra: a terméket egyedi formára is tudjuk vágni.
Jól nyomtatható, sokoldalú strapabíró alapanyag, display kínálók, reklámtáblák, kirakati eszközök kivitelezéséhez. Az alaptábla mérete 305×205 cm ami elsősorban beltéri használatra javasolt, por és víztaszító, műanyag alapú reklámhordozó. Jól alakítható, méretre és formára is vágható. Alacsony súlyának köszönhetően falra és egyéb sík felületre ragasztással könnyen rögzíthető, lógatható. Vastagsága 5-25 mm között mozog, könnyű, merev. Vastagságát és szilárdságát a habosított PVC borítás közötti extrudált polisztirol hab adja. A Stadur / Szendvicslemez reklámtábla készítéséhez használt alapszín fehér, amit magas minőségben digitálisan nyomtatjuk Uv álló festékkel, akár két oldalon is.
A Cellás polipropilén lemez porálló, vízálló és remekül nyomtatható alapanyag, melyet elsősorban beltéri használatra javasolunk. Vastagsága 3-10 mm között mozog, könnyű mégis merev, színeiben szinte végtelen variációs lehetőséggel. A táblák mérete 305×205 cm, amiket ha összeillesztünk a nyomtatás mérete korlátlanul megnövelhető, akár óriási felületnek is. Tábláinkat, akár két oldalon is magas színvonalú UV-álló festékkel, akár fehér alányomással digitálisan nyomtatjuk. Ragasztással vagy csavarral könnyen rögzíthető könnyű súlya miatt, így igen kiválóan alkalmazható falra, egyéb sík felületekre. Elsősorban kiállítások, üzletportálok, cégérek, útbaigazító vagy információs táblák alapanyagaként ajánljuk, de hasznosíthatjuk doboz vagy egyéb tároló eszközök formájában. Az online ajánlatkérésben megadott árak a tényleges látható méretre vonatkoznak. Leeső hulladékot cégünk nem számol fel.
Reklámtábla nyomtatás IBOND lemezre. Erős, tartós UV álló tábla, amit ideális kül- és beltéri reklámeszköznek egyaránt javaslunk, sokáig megállja a helyét. A tábla szerkezete speciális kompozit: egy 3mm-es PE mag, ami egy vagy két oldalon 0,3 mm-es alumínium réteggel van bevonva. Ezt az aluréteget tudjuk nagyon szépen megnyomni. A szendvicslemez könnyebb, és olcsóbb, mint a tisztán fémből készült reklámtábla. Külön előnye, hogy jól vágható, akár formára is. A kétoldalas lemez mindkét részére lehet nyomatot felvinni, így kétoldalú keretes, vagy talpas, álló, reklámtábla készítésére is alkalmas. IBOND nyomtatható lemezek méretei 1500x3000mm, 1500x4000mm vagy 1220x2440mm.
Reklámponyva, molinó, banner, frontlit PVC alapanyag maximális szélessége 3,2 méter, a nyomtatási felület növelhető hegesztéssel. Digitálisan nyomtatjuk Uv álló festékkel, kül és beltéren egyaránt használható. Nagy ellenálló képességű anyag, mely maximálisan ellenáll az időjárás viszontagságainak. Súlya 440g/m2, élettartama a 3 évet is túllépheti, éppen ezért, illetve kedvező árának és sokszínű felhasználhatóságának köszönhetően a molinó, ponyva nyomtatás a leginkább elterjedt megoldás a reklámpiacon. A frontlit molinó anyagának csak egyik oldala nyomtatható, ezért ez a típusú ponyva nem átvilágítható. A ponyva nyomtatáshoz használt alapanyaga fehér színű. Sokszínű felhasználását a nyomtatást követő többféle előállítási módnak köszönheti. Igény esetén a molinót konfekcionáljuk, méretre vágjuk és kihelyezzük. Kérésre visszahajtjuk, bújtató létrehozásával kifeszíthető, lógatható, keretbe szerelhető, ringlizést is vállalunk. Cégünk a Molinó gyártás, nyomtatáshoz, teljeskörű szolgáltatást nyújt. A megjelenés tervezésétől a kihelyezésig kiváló minőségben, garanciával dolgozunk. Cégünk erre a termékre is vállalja Magyarországon a Legkedvezőbb Ár Garanciája*-t Extra: Ponyvagyártáskor a termék konfekcionálásáért nem számolunk plusz összeget
Óriási méretben is nyomtatunk reklámmolinókat. Az elsősorban kültéri használatra javasolt Mesh háló, más nevén épületháló, védőháló vagy építési hálót UV álló festékkel digitálisan nyomtatjuk, ennek az eljárásnak köszönhetően maximálisan ellenáll az időjárás hatásainak. Élettartama tapasztalat szerint túllépheti a 3 évet is. Bírja a nyári forróságot és a téli jegesedést is. Anyaga hurkolt mely nagy szakítószilárdsággal rendelkezik. Lukacsos szerkezete miatt légáteresztő, szélálló, vízálló, könnyű súlyú , ezért ideális homlokzati felújítások állványrendszerének burkolásához, így amellett, hogy véd, egy több emelet magasságú, igen hatékony reklámfelület is. Az épületháló egy oldalon nyomtatható, a nyomtatáshoz használt alapanyag színe fehér. A hálónál ajánlott konfekcionálás, minden oldala megerősített, visszahajtással kialakított bújtató vagy ringli található. 50 m2 feletti reklámfelületek esetében (hegesztéssel) megerősített visszahajtást, vagy angol szalagos megoldást alkalmazunk. Teljesen felrakásra készen adjuk. Az online ajánlatkérésben megadott árak a tényleges látható méretre vonatkoznak. Leeső hulladékot cégünk nem számol fel.
Ezt a reklámponyvát, vagy molinót akkor javasoljuk, ha kétoldalas reklámeszközre van szükség. Mivel nem süt át rajta a fény, olvasható marad mind a két fele. Sportpályák, benzinkutak, telepek, vásárok, fesztiválok, rendezvények dekorációja. A fekete betétes blockout fényzáró reklámponyva, szendvics szerkezetű molinó két fehér rétege között a középen elhelyezkedő fényzáró fekete réteg miatt. Ezt az anyagot kül-és beltéren is egyaránt lehet használni, jól bírja az időjárást. meglehetősen tartós, élettartama túllépheti a 3 évet is. A ponyva szélessége 3,2 m amit hegesztéssel növelni tudunk. Sokoldalú, jól nyomható, változatosan felhasználású anyag. Igény esetén a molinót konfekcionáljuk, méretre vágjuk, kérésre visszahajtjuk, bújtató létrehozásával kifeszíthető, lógatható, a szélébe ringlik, karikák kerülhetnek, melyekkel kötéllel kifeszíthető. Kérésre grafikai terveket is készítünk hozzá és fel is tesszük. Az online ajánlatkérésben megadott árak a tényleges látható méretre vonatkoznak. Leeső hulladékot cégünk nem számol fel. Cégünk a blockout fényzáró ponyva gyártás, nyomtatáshoz, teljeskörű szolgáltatást nyújt. A megjelenés tervezésétől a kihelyezésig kiváló minőségben, garanciával dolgozunk.
Céges zászlókhoz, lobogókhoz, kifeszített közterületi reklámokhoz alkalmas, de a vastagabb anyag tökéletes kerítés reklámfelületté alakításához, kertben, kerthelyiségben kifeszített reklám bannerek, sportfeliratok készítésére. A hurkolt poliészter számos jó tulajdonsággal bír: taszítja a vizet, rugalmas és könnyű is. Fény és széláteresztő, nagy szakítószilárdságú anyag. Több vastagságban is kapható, alapszíne fehér.. Digitálisan nyomdagépen nyomjuk magas minőségben időjárás és UV álló festékkel. A célnak megfelelő konfekcionálási módot enged, varrással, visszahajtással, zsinórral, angol szalaggal megerősíthető. A tekercs szélessége 130 cm amit varrással toldani lehet, így a zászló, vagy banner mérete növelhető. A vastagabb anyag súlya 220gr/m2.
A standard rolluphoz képest nagyobb és minden irányból jól látható, így térbe lehet állítani. A nyomatok külön-külön is cserélhetők. A kétoldalas roll up-ok közül több méretben válogathatunk. Úgy készül, hogy egy szerkezetbe a két külön nyomatot egymásnak háttal helyezzük el, A nyomatok feltekerve a roll up testében kapnak helyet, ezért szállítása és tárolása könnyen megoldható a szerkezet összecsukott állapotban védi a nyomatokat. A szerkezet összeállítása pár perc alatt könnyen kivitelezhető, a nyomatot a testből kihúzva felállítjuk és rögzítjük a merevítőt. Prémium kialakítása miatt hosszú távon stabilan működik, kedvező ára miatt előszeretettel használják üzleti bemutatókon, kiállításokon, termékpromóciókon és egyéb kiemelt rendezvényeken, ahol gyorsan kell nagy és látványos helyszínt kialakítani. A kétoldalas rollup teljesen összeszerelve, használatra készen kerül ki tőlünk.
Az exkluzív rollup az egyik legnépszerűbb nyomtatott reklámeszköz. Szerkezete ívelt, króm dísszel ellátott, melybe jó minőségű digitálisan nyomtatott 205 mic. vastagságú szürke/fehér hátú polipropilén anyag kerül. A nyomat feltekerve a roll up testében kap helyet, ezért szállítása és tárolása könnyen megoldható a nyomat sérülése nélkül. Ennek köszönhetően a szerkezet összeállítása pár perc alatt könnyen kivitelezhető, a nyomatot a testből kihúzva felállítva rögzítjük. Prémium kialakítása miatt hosszú távon stabilan működik, elegáns megjelenése miatt előszeretettel használják bemutatókon, kiállításokon és egyéb kiemelt rendezvényeken. A rollup-ot teljesen használatra kész állapotban adjuk, így azonnal használható.
Az óriás roll up a klasszikus, embernagyságú roll up nagyméretű változata. Összeszerelése épp olyan egyszerű mint ahogy azt megszoktuk, nem kell hozzá speciális eszköz, bárki képes rá. Szerkezetébe jó minőségű digitálisan nyomtatott 305 mic. vastagságú szürke/fehér hátú film nyomat kerül. A nyomat feltekerve a roll up testében kap helyet, ezért szállítása és tárolása könnyen megoldható a nyomat sérülése nélkül. Ennek köszönhetően a szerkezet összeállítása pár perc alatt könnyen kivitelezhető, a nyomatot a testből kihúzva függőlegesen rögzíthető. A meglepően nagy és látványosan nyomott reklámfelület miatt kiválóan alkalmazható kiállításokon háttérnek a standra, sajtótájékoztatókon, termékpromóciókon, egyéb kiemelt rendezvényeken vagy márka-arculati elemek megjelenítésére. Nagy mérete és ehhez képest egyszerű kezelhetősége arra is lehetőséget nyújt hogy háttérfalként, térelválasztóként használjuk. Az óriás rollup-ot szerkezetbe szerelve, teljesen felhasználásra kész formában adjuk át.
Konferenciák, üzletek, kiállítások gyorsan felállítható, nagy és látványos reklámeszköze, akár 3 méter magas is lehet!. A mobil molinó állvány, közismert szóval a “sajtófal” könnyen összeállítható. Magassága 100-240 cm, szélessége 160-300 cm között állítható, amit a teleszkópos szerkezetnek köszönhetünk. Ezért a nyomatot a kívánt méretben tudjuk elkészíteni. Leginkább 440 g / m2 súlyú PVC molinóval kínáljuk, (ezen mutat legjobban a nyomat) de a szerkezetébe illeszthető a hurkolt poliészter és a blockout ponyvatípus is. Alapvetően beltéri, de megfelelő rögzítéssel ideiglenesen kültéren is használható, csak a szélnyomásra kell odafigyelni. Extra: Teleszkópos szerkezetének köszönhetően egyedi méretre állítható.
Kiállításokra,rendezvényekre, bemutatótermekbe, sajtótájékoztatókra, üzleti konferenciákra látványos elem az egyenes popup sajtófal másnéven nyomtatott háttérfal. A magassága 222 cm, (tehát magasabb, mint egy álló ember, jól mutat a fotókon, filmeken. A szerkezete könnyű, mégis erős alumíniumból készül melynek összeszerelése és szállítása is igen egyszerű és gyors.. A sajtófal frontoldalára kerül a minőségi fotó nyomat. Az alap popup film merev tartású jól alakítható, ami a szélén kissé visszahajlik, így oldalról takarja az alumínium szerkezetet. Felületét digitálisan nyomtatjuk és matt anyaggal lamináljuk, így nem csillan a vakuzáskor és egyben növeli is a termék élettartamát.
Kiállítások, sajtóbemutatók, konferenciák, standok, vagy akár bemutatószalonok exkluzív és látványos háttere. Az íves Popup sajtófal magassága 222 cm, szerkezete könnyű, mégis erős alumíniumból készül melynek összeszerelése és szállítása nem igényel speciális felkészültséget. Kiváló, fotóminőségű, prémium nyomással készül. A nyomathordozó popup film merev tartása jól alakítható, ami a szélén kissé visszahajlik, így oldalról nem látszik a fémszerkezetet. Digitális, egyedi nyomással készül és mattra lamináljuk, így nem csillan be a vakuk fényében és tartósabb is. Nagyon sokszor és sokáig használható, látványos reklámeszköz. Extra: Görgős,fedeles táskával könnyen szállítható.
Átlátszatlan, jól fedő anyag, ami még a fényt sem engedi át. A szürke-hátú matrica ellentétben a normál matricával, felragasztás után nem áttetsző, mivel a ragasztós oldala telített. Szép felületed adhat, így fedésre ajánljuk kasírozva üveg felületekre, táblákra. A szürkehátú öntapadós matrica, vinyl fólia egyaránt használható kül.- és beltéren. Digitálisan nyomtatjuk normál vagy magas minőségben UV álló festékkel. Ha nagyobb, összefüggő grafikát kell nyomtatni, akkor a felületet több darabból illesztjük össze. Gyönyörűen nyomható, élénk, gazdag színekkel, tartós minőségben. ideális reklámeszköz portálokhoz, reklámtáblákhoz. Extra: Használhatja régi reklámja takarására
Perforált matrica nyomtatás, angol nevén “ one way vision” fólia. Öntapadós matrica ami kül- és beltéren egyaránt használható. Perforált lyukacsos szerkezete abban az esetben javasolt, ha nem szeretnénk hogy kintről befelé látható legyen, azonban bentről kifelé igen. Tökéletesen használható járművek ablakreklámjaihoz, üzletportálok, ablakok, szélvédők teljes, vagy részleges lefedésére. Normál vagy magas minőségben nyomjuk UV álló festékkel. A perforált és nyomott fólia bármilyen méretre és formára vágható. A perforáció sűrű és egyenletes, így a kép minőségét nem rontja, a szövegek is olvashatók maradnak. A matrica önmagában átlátszatlan, a fény a lyukakon keresztül megy át rajta. A matrica hátoldala ragasztós, ezért mindig kívülről ragasztjuk. Extra: varázsolja egyedi gépjárműje szélvédőjét.
Üvegre belülről ragasztható öntapadó ipari matrica kirakati dekorációnak, portálok, üzletajtók, ablakok dekorálására. Azért jobb, mint a kívülről ragasztott, mert így nem sérül, nincs kitéve a mechanikai hatásoknak. Az üveg mosható előtte. A grafikát tükrözve nyomtatjuk közvetlenül az átlátszó matricára, magas minőségben, digitálisan UV álló festékkel akár fehér alányomással is, amitől nem lesz átlátszó és a színek is ragyogóbbak. Digitális gépen készül, a nagyobb, egybefüggő felületet több csíkból, illesztve rakjuk össze. Az ipari matricát kérésre ricceljük, méretre vágjuk és a megadott felületre kihelyezzük.
Víztiszta öntapadós ipari matrica, dekorációs fólia, vinyl fólia, amit egyaránt alkalmas kül.- és belterületen való felhasználásra. Felhasználási területe igen széleskörű és nagyon látványos lehet. Kiválóan alkalmas kirakati dekorációra, táblára, járműre, reklámcélú felhasználásra, használható sima felületekre, üvegfalra vagy plexi felületekre. Alapanyaga teljesen átlátszó, igen praktikus kívülről és belülről is ragasztható. Ha belső ragasztású lesz, úgy a grafika, vagy felirat tükörképét kell nyomni. Nyomtatjuk normál vagy magas minőségű UV álló festékkel digitálisan, fehér alányomással vagy anélkül. (fotóhoz javasolt az alányomás, hogy éljenek a színek. A nyomtatott ipari matricát ricceléssel és méretre vágással is lehet kérni nyomdánkban. Extra: a termékhez fehér alányomást is vállalunk
Elsősorban beltéri, és ideiglenes, rövidtávú felhasználásra javasoljuk, nem hagy nyomot és a felragasztása egy amatőr számára is sikeres, mivel könnyen és szakadás mentesen lehet visszaszedni. Az öntapadós ipari matrica, vinyl fólia belső felülete visszaszedhető ragasztóval van ellátva. A visszaszedhető fólia fehér színű, normál és magas (fotó) minőségben nyomtatjuk digitálisan Uv álló festékkel. Nagy felületek esetén Illesztéssel bármekkora grafika, vagy kép lehet. Kérésre a visszaszedhető fóliát is ricceljük, méretre vágjuk és fel is helyezzük. Azt azonban figyelembe kell venni, hogy a visszaszedhető fólia egyszeri felhasználású, nem lehet újra használni egy idő múlva. Extra: reklámján akciós feliratként használható, majd könnyen eltávolítható
Nyomdánkban készítünk normál öntapadós matricát, vinyl fóliára vagy könnyen visszaszedhető műanyag alapú hordozóra nyomtatott kis méretű címkéket, termékcímkéket, etikettet. A címkegyártás vízlepergető, egyik oldala ragasztó réteggel ellátott alapanyagra történik. A címke felülete lehet fényes vagy matt. Kis szériában digitális gépen nyomtatjuk magas minőségű UV álló festékkel, nagyobb mennyiségben viszont olcsóbb, ha ofszet eljárással, aztán ívre vágjuk és ricceljük. Az ipari matrica gyártás sokoldalú, szinte bármi készülhet nálunk: kiválóan alkalmas akciós jelölésre, reklámcélú felhasználásra, ajándékok logózására, termékazonosításra, és használható sima felületű tárgyakra, dobozokra, üvegekre, flakonokra, üvegfalra vagy táblás anyagokra.