Öntapadók

TERMÉKEK

ÖNTAPADÓK

Öntapadós termékekből nyomdánk vignetta, matrica, címke, plakát, padlómatrica és ablaküveg matrica, hűtőgépmatrica és egyéb matrica nyomtatással foglalkozik. Az egyszerű és picinyke ipari matrica nyomtatástól kezdve az üzletek padlóin vagy kirakat ablakán elhelyezett padlómatrica készítésén át a látványos óriásplakát gyártásig nyomdánk profi, megbízható partnere lesz Önnek. Legyen Ön gyártó, termelő, rendezvény szervező vagy kereskedő az információkat az öntapadók lehetővé teszik, hogy Ön mindig fel tudja tüntetni az információkat, valamint szinte korlátlan ideig tudja rögzíteni az adott helyen.
TERMÉKLEIRÁS
Technológiai felszereltségünk –ofszet és digitális nyomtatási technológia- valamint a ma már Magyarországon is forgalmazott korszerű alapanyagok lehetővé teszik, hogy bármilyen öntapadós anyagra tetszőleges méretben és példányszámban képesek vagyunk nyomtatni, legyen az 1 db vagy akár több 100.000 db. Digitális nyomtatóinkba integrált riccelési funkcióval, valamint speciális digitális és analóg kontúrvágó azaz stancoló gépeinkkel bármilyen amorf formát ki tudunk vágni az öntapadó anyagokból. Magas szakmai és technológiai felkészültségünk lehetővé teszi, hogy az öntapadókat, matricákat a mennyiség függvényében akár azonnali gyártással elkészíthetünk.
SZÁLLÍTÁS
Az öntapadók, matrica nyomtatásában profi partnerei leszünk, akár néhány akár sok száz négyzetmétert rendel meg. Célunk, hogy elkészült termékeink a lehető legkisebb költséggel, a megfelelő határidőre optimálisan jussanak el megrendelőinkhez.
AJÁNLATKÉRÉS
Az öntapadók minimális megrendelési összege 10.000 Ft+ÁFA. Kérjen ajánlatot most az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva!