Pult display

TERMÉKEK

PULT DISPLAY

A pult display, kínáló, tálca, prospektus tartó kiemelt helyet biztosít egy termék vagy termékcsoport szemsíkba helyezésével.Egységcsomagok kialakítására, árubemutatóként valamint a pulton történő akciók kiemelésére illetve élelmiszer kóstolásra szolgálnak. Az általunk is gyártott karton tálcákat polcra kész csomagoláshoz használják amik megkönnyítik a termék szállítását, valamint gyors polcrakerülését ezáltal az értékesítést.
TERMÉKLEIRÁS
A pult display, kínáló, tálca, prospektus tartó kiemelt helyet biztosít egy termék vagy termékcsoport szemsíkba helyezésével. Egységcsomagok kialakítására, árubemutatóként valamint a pulton történő akciók kiemelésére illetve élelmiszer kóstolásra szolgálnak. Az általunk is gyártott karton tálcákat polcra kész csomagoláshoz használják amik megkönnyítik a termék szállítását, valamint gyors polcrakerülését ezáltal az értékesítést.
SZÁLLÍTÁS
A pult display, kínáló, tálca, prospektus tartó előállításában profi partnerei leszünk akár 1 akár több száz darabot rendelnek meg. Célunk, hogy elkészült termékeink a lehető legkisebb költséggel, a megfelelő határidőre optimálisan jussanak el megrendelőinkhez.
AJÁNLATKÉRÉS
A pult displayek, prospektus tartók nyomdai kivitelezéstől kezdve komplex logisztikai megoldást nyújtunk megrendelőinknek termékeink országos kiszállításáig. Ebből a termékünkből a minimális megrendelés összege 10.000 Ft+ÁFA. Kérjen ajánlatot most az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva!