Áruvédelmi kapudekor

TERMÉKEK

KAPUDEKOR

Previous slide
Next slide
Az áruvédelmi kapudekor márkaépítésre, akciós ajánlatra, promóciókra kiváló felület. Mikor a vásárló belép az üzletekbe, boltokba, szuper és hipermarketekbe az első benyomást a biztonsági kapun elhelyezett reklám adja. Épp ezért az áruvédelmi kapudekor rendkívül fontos, vásárlást befolyásoló marketing eszköz. Színeiben, grafikájában feltünőnek, egyszerűnek, gyorsan olvashatónak és értelmezhetőnek, figyelemfelhívónak kell lennie!
TERMÉKLEIRÁS
Az áruvédelmi kapudekor alapanyaga legtöbbször hullámkarton, habkarton vagy habosított pvc amik a felhasználáshoz igazodva kombinálhatóak más, legtöbbször öntapadó anyagokkal. Digitális és/vagy ofszet nyomtatási technológiával állítjuk elő a példányszám és a méret függvényében. A változatos méret megoldások kialakítását digitális és analóg stancgépeinkkel végezzük, a magas minőséget munkatársaink lelkiismeretes munkája garantálja.
SZÁLLÍTÁS
A nyomdai kivitelezéstől kezdve komplex logisztikai megoldást nyújtunk megrendelőinknek termékeink országos terítéséig. Célunk, hogy elkészült termékeink a lehető legkisebb költséggel, a megfelelő határidőre optimálisan jussanak el megrendelőinkhez.
AJÁNLATKÉRÉS
Az áruvédelmi kapudekor előállításában profi partnerei leszünk akár néhány darab akár több száz darab előállításáig Ebből a termékünkből a minimális rendelés összege 50.000 Ft+ÁFA. Kérjen ajánlatot most az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva!