Display készítés

TERMÉKEK

DISPLAY KÉSZÍTÉS

A papír display vagy kínáló ömlesztett áruk promóciójára, akciós termékek kihelyezésére szolgál. Egyedi bemutató, tároló eszközként kiemelt helyet biztosítanak egy termék fókuszba helyezésével. Ha olyan POS eszközt keres ami biztos a vevő szeme elé teheti a termékét, akkor a papír display a megfelelő választás.
TERMÉKLEIRÁS
Nyomdánk a displayek, kínálók alapanyagaként legtöbbször karton, hullámkarton, habkarton vagy habosított pvc-t alkalmaz amik kombinálhatóak más -legtöbbször öntapadó- anyagokkal a felhasználásához igazodva. Digitális és/vagy ofszet nyomtatási technológiával állítjuk elő a példányszám és a méret függvényében. A változatos méret megoldások kialakítását digitális és analóg stancgépeinkkel végezzük, a magas minőséget munkatársaink lelkiismeretes munkája garantálja.
modell 193x300 1
DISPLAY MAKETTEZÉS, MODELLEZÉS ÜGYNÖKSÉGEKNEK
Hogy fog kinézni valóságban a tervezett üzlet dekoráció, vagy papír display készítés? Legyártunk egy darab életnagyságú, már eredeti grafikával, képpel nyomott modellt. (Vagy többet, ha több terv van.) A megrendelővel megalapozottan és roppant látványosan, életnagyságban el tudja fogadtatni a tervet, így segítséget adunk az ügynökségeknek a display, doboz, és egyéb kül- és beltéri reklámeszköz modellkészítési szolgáltatásunkkal. A formát és a szerkezetet egyedi méretezéssel több ezres mintakönyvtárunkból választhatja. Segítünk a megállításban, a stabilitás szerkezeti kialakításában (merevítők, fülek, lábak, stb.). Megrendelés esetén igény szerinti méretre adaptálva ingyenesen adjuk a PDF stancrajzot, így a grafikusnak már csak terveznie kell rá a megfelelő grafikát.De hozhat teljesen egyedi kész tervet is. Egy kézzel fogható modell tökéletes élményt ad, további javításokra, módosításokra, lehetőséget még a dekoráció vagy reklámeszköz tervezési szakaszában, a szériás kigyártás előtt. A modellt elkészítjük akár több anyagból is: kartonból, öntapadós anyagokból, hullámkartonból, habkartonból vagy habosított pvc-ből kedvező áron dekornyomdánkban.
SZÁLLÍTÁS
A nyomdai kivitelezéstől kezdve komplex logisztikai megoldást nyújtunk megrendelőinknek termékeink országos térítéséig. Célunk, hogy elkészült termékeink a lehető legkisebb költséggel, a megfelelő határidőre optimálisan jussanak el megrendelőinkhez.
AJÁNLATKÉRÉS
A papír display, kínáló előállításában profi partnerei leszünk akár 1 akár több száz db-ot rendelnek meg. Ebből a termékünkből a minimális rendelés összege 25.000 Ft+ÁFA. Kérjen ajánlatot most az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva!