Naptár

TERMÉKEK

NAPTÁRKÉSZÍTÉS, NAPTÁRNYOMTATÁS

Az egyik legnagyobb reklámnyomda kínálata: tervezőnaptár, plakátnaptár, kártyanaptár, fali- asztali- és könyöklőnaptár. Gyors határidő, kedvező árak. Nézze meg! Naptárra mindenkinek szüksége van, a leginkább azoknak, akiknek értékes az idejük. Egy szép céges naptár kiváló ajándék, hiszen egész évben szem előtt van. A naptár kiváló marketingeszköz és reklámhordozó. Reklámnyomdánkban rendkívül sokféle promóciós célú naptár készítését vállaljuk, így minden helyzetre tudunk minőségi és szép megoldást kínálni. Egyedi, céges naptár, falinaptár, vagy plakátnaptár készítés: a mérete lehet A/4, A/3, illetve plakátnál akár A/1 -es is. Fényes, vagy matt papírra igényes nyomattal készítjük el, méltó lesz cégéhez. Adjon egy jellemző, szép képet, vagy grafikát és plakátnaptárát, naptáras poszterét akár merevítő sínekkel együtt kiszállítjuk pár napon belül.
FALINAPTÁR KÉSZÍTÉS
A spirálos falinaptárhoz szükséges lesz 13 szép fotó, vagy grafika (címlap és a 12 hónap). Ha nincs kész képe, akkor elég csak a logót adnia, és fotóügynökségtől rendelhet, választhat gyönyörű kidolgozott képekből, tematikus sorozatokból. Darabszámától függően lehet ikerspirálos, fejben ragasztott, vagy drótfűzött kivitelű a lapozhatósága. A falinaptárakat igényes, extra kemény karton hátlappal készítjük, amely tartásával növeli a naptárak élettartamát és tartja a lapokat. Mindegyiket egyedileg fóliázzuk, így nem sérül, jól szállítható és szépen kézbe adható reklámajándék.
TERVEZŐ NAPTÁR KÉSZÍTÉS
Emblémázott, egyedi naptár az Ön cége számára fontos jelölésekkel, információkkal, eseményekkel személyre szabva. Minőségi papíron akár poszter, akár álló, vagy fali kivitelben nyomtatjuk. Mutassa meg terveit, a határidőket, rendelési és egyéb információkat, fix adatokat és elérhetőségeket. Egy jó speditőr naptár keretbe foglalja és átláthatóan lebontja az egész évet, így kiváló reklámeszköz!
KÁRTYANAPTÁR NYOMTATÁS
Kártyanaptár nyomtatás A kártyanaptár egy időben szinte eltűnt, most viszont ismét divatba jött, mivel kicsi és sokat lehet belőle nyomatni kedvező áron. Érdekes módon az emberek nagyon szeretik még az okostelefonok korában is – egy-egy jól eltalált kártyanaptár egész évben kéznél lehet.
KÖNYÖKLŐNAPTÁR
Szeretne nélkülözhetetlen lenni az íróasztalokon? Ennél jobban nem is lehetne szem előtt! Egyedi, logózott asztali könyöklőnaptárát személyre szabott üzenetekkel teheti még hatásosabbá, mert egyszerre naptár, jegyzetfüzet, de lehet akár promóciós ajánlat, étlap vagy bármi más is. Olyan papírra nyomjuk, amire jól lehet írni és bírja az igénybevételt is.
AJÁNLATKÉRÉS
Egyedi reklámnaptárt szeretne? – rendelje meg minél előbb, hívja kollégánkat és kérjen árajánlatot!