Dosszié

TERMÉKEK

DOSSZIÉ, MAPPA, FOLDER

Legyenek a Te ügyfeleid a legelégedettebbek és vigyék a híredet! A dossziék, mappák, folderek legfőbb célja a dokumentációk tárolása, ajánlatok elegáns átadása. Megmutatják az adott cég arculatát ezáltal egy marketing és reklám értéke sem csekély.
TERVEZÉS
Megrendelőinknek jelentős tervezési segítséget is adunk mert több mint 100 féle dosszié kivágó formával rendelkezünk. Ha katalógusunkból kiválasztotta az Önnek tetsző dossziét akkor ezek kiterített rajzát –kizárólag megrendelés esetén, az előleg beérkezése után- letölthető PDF formátumban az Ön rendelkezésére bocsájtjuk és erre már csak a grafikát kell ráhúzni, nem kell hajtásokkal, fülekkel, névjegytartókkal a grafikusnak szöszölni… Ha mégsem talál internetes katalógusunkban Önnek megfelelő foldert, akkor természetesen egyedi igény szerinti dossziét is legyártunk.
TERMÉKLEÍRÁS
A minőségi dossziék alapanyagaként a jól bevált 350g-os matt vagy fényes műnyomó kartont ajánljuk, de nagy mennyiségű dossziékhoz a vékonyabb, olcsóbb karton is megfelel. Kérésre fóliázzuk, UV lakkozzuk, dombornyomjuk a megrendelt mappákat.
AJÁNLATKÉRÉS
Széleskörű nyomtatási és feldolgozási kapacitásunk lehetővé teszi a dossziék teljes skálájának kivitelezését méret és példányszám kötöttségek nélkül. A dossziék, folderek, mappák, előállításában profi partnerei leszünk. Kérjen ajánlatot most az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva e-mailben vagy munkatársainktól a 061-278-4050-es telefonon.