NYOMDAI ÖTLETEK POLITIKAI KAMPÁNYOKHOZ

Nyomdai ötletek politikai kampányokhoz

A céljaid eléréséhez kötelező, hogy észrevegyenek! Jelen kell lenned nem akármilyen méretben! Az óriásplakát vagy billboard jelentős informáló hatása következtében világszerte a közterületi reklámnak a leggyakoribb megjelenési formája. A hatékony óriásplakát titka: mivel a szemlélőnél pár másodperc alatt kell, hogy mondanivalója elérje a kívánt hatást, domináns grafikai elemeivel valamint a rövid szöveggel vagy egy szlogennel könnyen olvashatónak, értelmezhetőnek kell lennie.
TERMÉKLEIRÁS
1992-ben elsőként alapítottunk plakát gyártásra szakosodott nyomdát, így az eltelt évek alatt eljutottunk arra a szintre, hogy a plakát nyomtatásról mi jussunk a megrendelők eszébe. A magas szakmai és technikai háttérnek köszönhetően az óriásplakát akár 1 nap alatt elkészül. Az óriásplakát legnagyobb ellenfele lehetne az eső, a napfény, és egyéb időjárási körülmények de speciális blue back papírra nyomtatott óriásplakátjaink minden nehéz természeti jelenség ellenére megőrzik minőségüket! Ha kell, minden egyes darabot megszemélyesítünk, perszonalizálunk, azaz tudjuk a szöveget cserélni akár öntapadós nyomathordozóra nyomtatva is! Anyagleadási információk óriásplakát nyomtatásához: Tiff vagy Kompozit PDF 1:10 méretarány 300 dpi CMYK Színprofil nélkül
SZÁLLÍTÁS
Az óriásplakát vagy billboard elkészítésében profi partnerei leszünk akár 1 akár sok száz darabot rendel meg. Célunk, hogy elkészült termékeink a lehető legkisebb költséggel, a megfelelő határidőre optimálisan jussanak el megrendelőinkhez.
unknown 8
ÓRIÁSPLAKÁT IRÁNYÁRAK
1 DB 10 DB 50 DB 100 DB 200 DB
7 000 Ft
+ÁFA+KVTD
6 000 Ft
+ÁFA+KVTD
5 000 Ft
+ÁFA+KVTD
4 000 Ft
+ÁFA+KVTD
4 000 Ft
+ÁFA+KVTD
AJÁNLATKÉRÉS
Az óriásplakát gyártásának minimális rendelési összege 10.000 Ft+ÁFA. Kérjen ajánlatot most az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva!