Dobozok

TERMÉKEK

TERMÉK DOBOZ KÉSZÍTÉS, EGYEDI CSOMAGOLÁS

A termékdobozok nélkülözhetetlen csomagolási kellékek. Legyen az nagy tömegű kereskedelemben kapható ajándék de ma már egyre divatosabb egyedi csomagolásban átadni az ajándékot szeretteinknek legyen az gyermek vagy felnőtt. Az egyedi csomagolással egyedi -akár vicces- hangulatot adhatunk a ajándékozásnak. Több fajta méret határok nélküli egyedi dobozt készíthetünk kartonból hullámkartonból egyaránt.

TERMÉKDOBOZ TÍPUSOK

FEDELES DOBOZ
két részből áll. Van maga a doboz test, amibe a terméket helyezzük meg van a fedél. A fedeles doboz lehet hasáb alakú de lehet a hagyományos cipősdoboz alakú is. Mindenképp a dobozba helyezhető termék határozza meg a doboz méreteit anyagát és nyomási módját.

ÖNZÁRÓ DOBOZ
az egyik legkedveltebb csomagoló dobozunk, ami könnyen kezelhető, lapra szerelve tárolható, csak közvetlenül a felhasználás előtt kell összeállítani. Az összeállításhoz semmilyen ragasztóanyagra nincs szükség. Erős és tartós akár nehéz termékek csomagolására is alkalmas.

ITALTARTÓ DOBOZ
1-2-3 üveg biztonságos és szép csomagolásához ajánlott. Tegye különlegessé céges vagy családi rendezvényeit egyedi grafikával ellátott -akár füles, ablakos kivitelű- italdobozzal!

BAG IN BOX termékdoboz
alapvetően egy könnyű, csappal ellátott műanyag tartály gyümölcslevek, borok tárolására szolgál. Ezekhez a 3 és 5 literes méretű műanyag tartályokhoz gyártunk mikrokarton dobozokat hogy a folyadék tárolható, szállítható és fénytől védett legyen.

PÁRNA ALAKÚ TERMÉKDOBOZ
nevét a párna alakjáról kapta. Nem mindennapi formája miatt nagyon egyedi, pláne egy jó grafikával feldobva. Kis méretű termékek csomagolására ajánljuk. Masnikkal, zsinórokkal és átkötő pántokkal tovább díszíthető.

SZÁLLÍTÁS

A doboz készítés, doboz nyomtatás után termékeink a legkülönbözőbb módon juthatnak el megrendelőinkhez. A legolcsóbb viszont nem túl kényelmes módja ha kijön csepeli üzemünkbe és ott személyesen veszi át. Kérésre kiszállítjuk. postán, futárszolgálattal. Mivel gyártók vagyunk, nem dobozbolt, elsősorban termékdobozok, termékcsomagolásaok sorozatgyártásával foglalkozunk.

AJÁNLATKÉRÉS

Ezekből a termékeinkből a minimális megrendelés összege
50.000 Ft. Ez azért van, mert ha egyetlen dobozt kér, akkor azzal is rengeteg előkészítői, szervezési, gyártási munkánk van mintha több száz darabot gyártanánk. Kérjen ajánlatot most az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva.