R覮UNK
Plak醫okr髄

A PLAKÁT

A plakát kiválóan alkalmas márkaépítésre, termékkampányra, akciók hírveréséhez valamint rendezvények népszer没sítésére. A plakátot nem csak nézed, hanem el is olvasod. A plakát mint egy jó kalapács beleveri a fejekbe a marketing üzenetet.

A PLAKÁTFIÚ

Nyomdánk plakát divíziójának igazgatója vagyok. A plakátkampányok akár teljeskör没 kivitelezését is vállalom, mert cégünknél egyidej没leg alkalmazzuk az ofszet, a szita és a digitális nyomtatás legkorszer没bb technológiáit. Így képesek vagyunk a legkülönböz玫bb reklám, dekorációs és információs plakátok gyártására. 

MIN脮SÉG

Szakembereink, valamint a világ élvonalába tartozó nyomdagépeink együttesen garantálják plakátjaink magas min玫ségét. Nyomdánk rendelkezik az ISO 9001 min玫ségellen玫rzési szabvánnyal, mely objektíven dokumentálja megbízhatóságunkat!

A KIHELYEZÉS

Gondoltad volna, hogy nem csak plakátjaid gyártását bízhatod ránk, hanem segítünk a kihelyezésben is? Igen, mi segítünk!

NEM VÉLETLEN

Bizton állíthatom, hogy nem a véletlen m没ve, hogy plakátjainkkal Prágától Belgrádig, Bécst玫l Bukarestig a reklámszakma számos szerepl玫jének bizalmát elnyertük.

 

PLAKÁT
CITYLIGHT
ÓRI ÁSPLAK ÁT
MOLINÓ
www.dosszie.hu | kartonstanc.hu