OSZLOPPLAKÁT
Oszlopplakát
Oszlopplakát

Jelentõs figyelemkeltõ funkciója miatt a plakát kiválóan alkalmas márkaépítésre, termék vagy politikai kampányra, akciók hírverésére valamint rendezvények népszerĂ»sítésére. Miután a plakáttal technológiailag teljesen megegyezõ módon készül, ebben a  termékcsoportban szerepel a díszcsomagoló papír és a térkép, valamint a hatásos nyomtatott reklámeszköz a plakátnaptár/tervezõnaptár. Ezeknek a termékeknek matt vagy fényes fóliával és lakkokkal további díszítõ effekteket adhatunk illetve vállaljuk fém vagy mĂ»anyag sínezésüket is!

Az az óriási nyomdai háttér amellyel rendelkezünk, rugalmasságunkkal karöltve lehetõvé teszi a sĂ»rgõs munkák kivitelezésére is!

 AKCIÓ! ha délig megrendeli, este viheti  B/1-es poszterját!

tel: 061/2783090

Kedvezményes árajánlatért
hívja forróvonalunkat!

06 1/278-30-90
06 1/278-40-50
06 30/611-33-33

vagy kattintson az alábbi gombra és
kérjen ajánlatot e-mailben!

Ajánlatot kérek

MŰSZAKI PARAMÉTEREK
Oszlopplakát
TechnolĂłgia:
digitális/ofszet nyomtatás
PapĂ­r:
100-170 g/m² mĂ»nyomĂł/ofszetpapĂ­r
120 g/m² kĂ©khátĂş papĂ­r
vinyl
Klikkeljen referenciaképeinkre!
Oszlopplakát
a kezdet...
plakátméretek mm-ben
4 color
B/1 (70x100 cm)
B/1
B/1 (70x100 cm)
A/0
UV zöld festék
A/0
tervezõnaptár
plakátnaptár
tervezõnaptár
dĂ­szcsomagolĂł (70x100 cm)
dĂ­szcsamagolĂł (70x100 cm)
dĂ­szcsomagolĂł (70x100 cm)
falitérkép
reklámtérkép
National Geografic
 
 
 
Plakátkészítés, plakátnyomtatás professzionális nyomdai technikával felszerelt budapesti ofszet nyomdánkban. Budapesti gyorsnyomda, amely a színvonalas szakmai és technikai hátterének köszönhetően, plakátmérettől függetlenül úgy nyomtatja a plakátot, hogy a plakátkészítés minősége még a legszigorúbb megrendelői elvárásokat is felülmúlja. A plakátok szinte életre kelnek a plakátnyomtatás végén, olyan színhűség jellemzi a nyomdánkban elkészített plakátokat. A plakátok mérete változatos, így a plakátméret sem jelenthet akadályt nyomdánknak. Digitális nyomtatást is vállalunk. Oszlopplakát akár aznapra, szórólap nyomtatás és szóróanyag nyomtatása rövid határidővel. Reklámplakát akciósan, citylight plakát kedvező árakon. Választható plakátméretek.
PLAKÁT
CITYLIGHT
ÓRI ÁSPLAK ÁT
MOLINÓ
www.dosszie.hu | kartonstanc.hu