TECHNOLÓGIÁK
Plakát technológiák

PREPRESS

A számĂ­tĂłgĂ©pes technológia segítségével az adott nyomtatási eljárás követelményeinek megfelelôen tudjuk elôkészíteni az Ön megrendeléseit, legyen szó akár hagyományos filmre történô színrebontásról, akár film használata nélküli CtP módszerrõl.

 PRESS

OFFSZETNYOMTATÁS

Az ofszetnyomtatást mennyiségi korlátok nélkül magas minôségigényû akcidens/kereskedelmi nyomtatványok elôállítására alkalmazzuk. Új Heidelberg 4 és 5 színes ofszet gépeink a leggazdaságosabb megoldást nyújtják Önnek.

  DIGITÁLIS NYOMTATÁS

A digitális nyomtatás lehetôvé teszi, hogy a színes nyomatok hihetetlen gyorsasággal, magas minôségben, tetszôleges méretben, példányszámban és bármilyen anyagra készülhessenek. HP Scitex és Roland és Xerox gépeinkkel lehetôvé válik akár egyedi kivitelezésû plakát, attrap, vagy molinó elkészítése is.

  SZITANYOMTATÁS

A szitanyomtatással készült nyomatok verhetetlenek színgazdagságukkal, színerejükkel és idôjárásállóságukkal. A különleges lakkozások, a neon a kaparós és a metálfestékek Svecia szitanyomó gépeinkkel kerülnek a papírra.

 POSTPRESS

A nyomtatással távolról sem ér véget a munkánk, még csak ezután következik az Ön megrendelésének formára alakítása: perszonalizálással, vágással, stancolással, kasírozással, felületkezeléssel, lyukfúrással, Heidelberg, Guk és Hohner gépeinkkel.

 

 

 

PLAKÁT
CITYLIGHT
ÓRI ÁSPLAK ÁT
MOLINÓ
www.dosszie.hu | kartonstanc.hu